Tratament corporal Criolipoliza

Criolipoliza este o cel mai nou tratament non-invaziv de remodelare corporala, care combina vacuum-ul cu tehnologia racirii controlate pentru a localiza si a reduce grasimea din organism.
Aceasta procedura raceste in mod gradat temperatura la nivelul subcutanat al grasimii, adica al stratul care se afla imediat sub piele. Temperatura scade pana la -10 grade Celsius iar aceasta temperatura extrem de scazuta omoara celulele adipoase fara sa afecteze pielea sau muschii. Eliminarea acestor celule se face prin ficat. Procedura nu este dureroasa pentru pacienti. Ei simt la inceput o presiune in zona de tratament si apoi o senzatie de frig locala, in special la inceputul procedurii. Dupa finalizarea procedurii, de obicei, in zona de tratament va fi prezenta o roseata si o oarecare amorteala care poate dura cateva ore. Rar pot apărea vanatai care dispar în cateva zile.
Inainte de procedura clientul NU TREBUIE sa se expuna la soare sau solar. Dupa tratament se recomanda evitarea tuturor procedurilor de modelare corporala, inclusiv la exercitii fizice dar si evitarea saunei si a bailor/dusurilor fierbinti timp de 4 zile dupa terminarea sedintei pentru maximizarea rezultatelor.
Este contraindicata persoanelor ce prezinta urmatoarele categorii de afectiuni sau stari fiziologice:

Tulburari hepatice, coronariene sau gastrice;
Ulcer duodenal;
Tumori;
Boli infectioase;
Epilepsie;
Hipertensiune sau hipotensiune;
Diabet acut;
Febra;
Persoane cu ritm cardiac anormal (in afara valorilor 60-90);
Sarcina, alaptarea, menstruatia sau cezariana efectuata in ultimele 3 luni;
Cicatrici, zona de inflamatie sau de roseata pe pielea care se doreste a fi tratata;
Vene varicoase;
Dermatita;
Urticaria rece;
Crioglobulinemie;
Sindromul Raynaud;
Hipoproteinaemie;
Proteze metalice, pacemaker sau dispozitive intrauterine (sterilet).

1 aplicator criolipoliza – 30-45 minute – 200 lei

Share