Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu
caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004
privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor
electronice, Pana V. Emil Persoana Fizica Autorizata are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor personale este acela de onorare a programarilor (rezervarea de programari) si realizarea de statistici necesare dezvoltarii serviciilor oferite.
Informatiile colectate de catre Pana V. Emil Persoana Fizica Autorizata având ca scop onorarea programarilor, nu vor fi furnizate/vandute sau inchiriate unor terte parti.

Pana V. Emil Persoana Fizica Autorizata colecteaza de la clientii sai date cu caracter personal precum nume, prenume, email, numar de telefon, IP, cookies etc. numai daca acestea sunt furnizate in mod voluntar de catre client. Refuzul furnizarii acestor date, duce la imposibilitatea procesarii si finalizarii programarilor transmise catre Pana V. Emil Persoana Fizica Autorizata. Datele de identificare personale nu sunt furnizate catre terte persoane, companii ori alti colaboratori.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi
supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti
prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti formula o cerere scrisa, datata si semnata prin e-mail la adresa office@nailedit.ro.

Pana V. Emil Persoana Fizica Autorizata si www.nailedit.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.nailedit.ro adresa sa de email poate opta ca
aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.nailedit.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de
dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau prin e-mail.

Pana V. Emil Persoana Fizica Autorizata nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Pana V. Emil Persoana Fizica Autorizata ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul email va fi folosita tinând cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.